Home Alone (1990) – Met Ondertiteling
Lijn van het verhaal 5
Acteerwerk 5
Lengte van de film 4
Kwaliteit 3

  Bekijk de film door onder aan de pagina op de blauwe knop met ‘Film Kijken!’ te klikken! Het is kersttijd en de McCallister familie is zich aan het voorbereiden voor een vakantie naar Parijs, Frankrijk. Maar het jongste gezinslid, Kevin (nog erg jong), krijgt een kleine ruzie met zijn oudere broer Buzz en Kevin ..

Summary 4.3 Super!
Lijn van het verhaal 4.2
Acteerwerk 3.8
Lengte van de film 3.6
Kwaliteit 3.5
Rating van 110 bezoekers. Je kunt zelf ook stemmen - klik de sterren aan en klik op "Versturen".
Versturen
Summary 3.8 Goed

Home Alone (1990) – Met Ondertiteling

 

Bekijk de film door onder aan de pagina op de blauwe knop met ‘Film Kijken!’ te klikken!

Het is kersttijd en de McCallister familie is zich aan het voorbereiden voor een vakantie naar Parijs, Frankrijk.

Maar het jongste gezinslid, Kevin (nog erg jong), krijgt een kleine ruzie met zijn oudere broer Buzz en Kevin wordt voor de rest van de avond naar zijn kamer gestuurd, zijn kamer is op de derde verdieping van het huis.

Dan, de volgende morgen, wanneer de rest van de familie met grote haast bezig is om op tijd te komen bij het vliegtuig, vergeten ze Kevin totaal!

Kevin is dus alleen over in het grote huis zonder ook maar enig iemand! Iedereen is op vakantie! Kevin vindt het geweldig en geniet er met voluit van, een pizza voor hem alleen, springen op zijn ouders bed en een grote rommel maken zonder enige consequenties.

Maar dan ziet Kevin 2 inbrekers, Harry en Marv, beide erg onhandige gasten. Hun zijn van plan leegstaande huizen (waarvan de bewoners op vakantie zijn) leeg te roven en hebben nu het oog op het huis van Kevin’s ouders waar Kevin in zit!

Kevin reageert uitermate snel en handig, hij zet boobytraps op rondom en in het hele huis om de boeven tegen te houden, dit doet hij op hilarische manieren.

Gaat het Kevin lukken de boeven tegen te houden?

bade2

arrow-blue-3
film kijken