Sint (2010)- Met Ondertiteling (Sinterklaas special)
Lijn van het verhaal 4
Acteerwerk 3
Lengte van de film 5
Kwaliteit 4

  Bekijk de film door onder aan de pagina op de blauwe knop met ‘Film Kijken!’ te klikken! Sint-Nikolaas, beter bekend als Sinterklaas blijkt anders te zijn dan de mensen denken. Lang geleden was de Sint een crimineel. Samen met zijn groep beheerste hij het platteland. Ze vermoorden mensen, stolen alles van ze af en ..

Summary 4.0 Super!
Lijn van het verhaal 3.7
Acteerwerk 3.5
Lengte van de film 3.5
Kwaliteit 3.5
Rating van 6 bezoekers. Je kunt zelf ook stemmen - klik de sterren aan en klik op "Versturen".
Versturen
Summary 3.6 Goed

Sint (2010)- Met Ondertiteling (Sinterklaas special)

 

Bekijk de film door onder aan de pagina op de blauwe knop met ‘Film Kijken!’ te klikken!

Sint-Nikolaas, beter bekend als Sinterklaas blijkt anders te zijn dan de mensen denken. Lang geleden was de Sint een crimineel. Samen met zijn groep beheerste hij het platteland. Ze vermoorden mensen, stolen alles van ze af en zetten huizen in brand. De mensen waren er klaar mee, en namen het heft in eigen handen, ze besloten terug te vechten. Dit liep niet goed af voor de Sint en zijn groep: hij en zijn kameraden werden vermoord.

Terug naar deze tijd. Eens in de 36 jaar, op 5 december, als het volle maan is, komt Sinterklaas terug en terroriseert hij het hele land. Zijn doel: het ombrengen van alle kinderen in het land.

Het begint bij Frank. Hij is samen met zijn vrienden op een avond, en komt oog in oog te staan met de Sint. De Sint vermoord al Frank’s vrienden, maar Frank weet op wonderbaarlijke wijze te ontsnappen.

Niemand geloofd Frank als hij verteld dat de Sint zijn vrienden heeft vermoord. Daarom wordt hij opgepakt voor moord en naar de gevangenis gebracht. Terwijl de politie hem vervoerd naar de gevangenis, komt de Sint weer opduiken. Terwijl ze de Sint proberen te pakken in hun auto, zit Frank nog achterin. De Sint weet te ontsnappen, en Frank ook.

Frank is nu vastberaden om de Sint te vinden. Samen met een detective genaamd Goert gaat hij jacht naar de Sint om het geheim te ontrafelen.

Gaat het Frank en Goert lukken?

 

arrow-blue-3
film kijken