The Wolf of Wall Street (2013) – Met Ondertiteling
Lijn van het verhaal 4
Acteerwerk 5
Lengte van de film 5
Kwaliteit 5

  Bekijk de film door onder aan de pagina op de blauwe knop met ‘Film Kijken!’ te klikken! In de jaren 90 hebben Jordan Belfort en zijn partner een makelaarsbedrijf. Ze beginnen klein, maar al snel groeiden ze tot meer dan 200 werknemers. Het bedrijf wordt al snel bekend in het bedrijfsleven. Ze kregen steeds ..

Summary 4.8 Super!
Lijn van het verhaal 0
Acteerwerk 0
Lengte van de film 0
Kwaliteit 1.5
Rating van 5 bezoekers. Je kunt zelf ook stemmen - klik de sterren aan en klik op "Versturen".
Versturen
Summary 0.4 Slecht

The Wolf of Wall Street (2013) – Met Ondertiteling

 

Bekijk de film door onder aan de pagina op de blauwe knop met ‘Film Kijken!’ te klikken!

In de jaren 90 hebben Jordan Belfort en zijn partner een makelaarsbedrijf. Ze beginnen klein, maar al snel groeiden ze tot meer dan 200 werknemers. Het bedrijf wordt al snel bekend in het bedrijfsleven. Ze kregen steeds meer klanten. Maar hoe beter het gaat, hoe meer ze begonnen te frauderen en te liegen.

Bij elke klapper gooien ze een groots en luxe feest voor het personeel. Dit zorgt ervoor dat Jordan bekend wordt, en op de voorpagina van Forbes Magazine komt. Forbes noemt hem ‘The Wolf Of Wall Street’.

De FBI vind het maar verdacht, en doet onderzoek naar Jordan. Jordan weet dit, en doet zijn uiterste best om geen sporen achter te laten. Ondertussen ziet hij zijn bankrekening alleen maar groeien.

De FBI houdt Jordan Belfort nauwkeurig in de gaten. Hoe lang zal hij zijn luxe levensstijl, en zijn alsmaar groeiende inkomen volhouden zonder gepakt te worden?

 

arrow-blue-3
film kijken