War Dogs (2016) – Met Ondertiteling
Lijn van het verhaal 4
Acteerwerk 5
Lengte van de film 5
Kwaliteit 5

  Bekijk de film door onder aan de pagina op de blauwe knop met ‘Film Kijken!’ te klikken! Twee vrienden van rond de 20 jaar (ze heten Hill en Teller) wonen en leven in Miami Beach, tijdens de oorlog in Irak. Ze krijgen de mogelijkheid om die oorlog te exploiteren, via een voor de meeste ..

Summary 4.8 Super!
Lijn van het verhaal 3
Acteerwerk 3
Lengte van de film 2.5
Kwaliteit 3.7
Rating van 10 bezoekers. Je kunt zelf ook stemmen - klik de sterren aan en klik op "Versturen".
Versturen
Summary 3.1 Goed

War Dogs (2016) – Met Ondertiteling

 

Bekijk de film door onder aan de pagina op de blauwe knop met ‘Film Kijken!’ te klikken!

Twee vrienden van rond de 20 jaar (ze heten Hill en Teller) wonen en leven in Miami Beach, tijdens de oorlog in Irak. Ze krijgen de mogelijkheid om die oorlog te exploiteren, via een voor de meeste mensen onbekend initiatief van de overheid, die ervoor zorgt dat kleine bedrijven kunnen bieden op Amerikaanse militaire contracten. Het begint allemaal klein, maar al snel zwemmen ze in het geld, veel geld, en leven ze het goede leven.

Maar de vrienden krijgen nog een betere contract aangeboden, voor 300 miljoen dollar, betaald door de Amerikaanse overheid, krijgen ze de opdracht wapens te leveren aan de Afghaanse krijgsmacht! Dit klinkt goed, maar deze deal zorgt ervoor dat ze in een duister wereldje terecht komen, waar ook de Amerikaanse overheid zich mee blijkt te bemoeien.

Dit verhaal is gebaseerd op echte gebeurtenissen (Het verhaal van Efraim Diveroli en David Packouz).

 

arrow-blue-3
film kijken